Üdvözöllek!

Gyüre Orsolya vagyok, hétvégi konyhatündér és fotós. Egy csöppnyi garzonlakás még apróbb konyhájában sütök-főzök örömmel és szeretettel. Receptjeimmel és fotóimmal azt mutatom be, hogy nem a (konyha)méret a lényeg, mert sok jó étel kis helyen is elfér.

Amit készítek, az garantáltan egyszerű, viszonylag kevés alapanyagból kihozható, mégis laktató, különleges és finom.

Isten hozott Orsolya bisztrójában!
cappuccino factory cappuccino factory cappuccino factory cappuccino factory cappuccino factory

Megnyitottam!

Néhányan már ismertek és tudjátok, hogy főzök és fotózok. Ezért, kézenfekvő módon, kettős profilú blogot indítottam ezév elején, "fotó és fakanál" címmel. Pár hónap elteltével - és némi blogger-tapasztalat birtokában - úgy éreztem, jobb mégis kettéválasztani a két témát és külön naplóban írni róluk, már csak azért is, mert meglehetősen eltérő érdeklődési körű közönséghez szeretnék szólni. Teljesen természetes, hogy a fotósokat a fotó-technikák, trükkök, illetve (reményeim szerint) az éppen aktuális munkáimat bemutató képgalériák érdeklik, és a recepteket átugorják - jó esetben szakmai ártalomból egy röpke pillantást vetve az ételfotókra. Ugyanígy, a gasztrománoktól sem várható el, hogy hosszan foglalkozzanak mondjuk a portréim nézegetésével (bár nagyon örülök neki...).

Így hát megszületett a döntés a "profiltisztításról". A "fotó és fakanál" ezennel átalakult tisztán fotósbloggá. Ezen az oldalon pedig szeretettel látok mindenkit, aki szeret(ne) főzni, sütni, jókat enni, egyszerű, érdekes, finom, pikáns, vagy éppen házias ételekről olvasni. Elsőként a régi blog receptjeit másolom át, hogy továbbra is megtalálhatóak legyenek, aztán kanalat ragadok és új finomságokat készítek Nektek.

No comments:

Post a Comment